Header tag Body tag Manor House Garden Room | stephengraver
The Manor House Glass Conservatory Renovation Wiltshire

MANOR HOUSE GARDEN ROOM

Following the completion of the original kitchen refurbishment, we were delighted when our clients and owners of the outstanding 16th century manor house approached us to discuss how we could transform their conservatory into a space that could be enjoyed all year round. 
 

Connectivity was critical to the design; seamlessly linking both old and new, as well as indoors with outdoors. We have taken great care to construct a space that is sympathetic to the existing building, uniting and enhancing both the aesthetic and living experience.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Houzz Icon

UNIQUE | DESIGNED | HANDMADE | CRAFTSMANSHIP

© 2019 Stephen Graver Ltd . All rights reserved . Privacy Policy .     

                           . Company Reg No. 3884154 . VAT 674 4503 27 .